Civet de porc senglar al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a l'adob:

4 racions

Elaboració

Posem el senglar en una cassola de fang amb la farigola, el llorer, el romaní i el vi negre.
Ho deixem macerar a la nevera durant 24 hores. Passat aquest temps, el colem i reservem el vi.
Salpebrem els trossos de senglar i els fregim uns 5 minuts a la cassola amb oli ben calent
juntament amb la ceba tallada a trossos, la cabeça d'alls, la canyella i els bitxos.
Hi afegim el vi de la maceració i el brou de carn, rectifiquem de sal i pebre i tapem la cassola.
Ho deixem coure a foc suau durant un parell d'hores.
Afegim a la cassola el brandi i la xocolata picada.
Ho remenem bé i deixem-ho coure tot junt durant uns 5 minuts més.
Emplatem amb una mica de julivert ben picat per sobre.

3h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se