Pesto d'albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Talla l'albergínia a la meitat longitudinalment.
Fes uns talls a la polpa i col·loca el costat del tall sobre una safata de forn greixada i escampa l'orenga pel damunt.
Cou a 200 graus durant 20 minuts, i separa la polpa de la pell.
Pica el julivert, l'alfàbrega i l'all, afegeix a la polpa batuda de l'albergínia i condimenta amb 20 grams de Parmesà, 45 grams d'oli i sal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se