Rotllo de carn picada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

La carn:

Salsa:

4 racions

Elaboració

La carn:

Preescalfa el forn a 200 graus.
Barreja els flocs de civada amb la llet i deixa'ls inflar durant 5 minuts.
Barreja tots els ingredients, menys la xarxa de porc, amb els flocs de civada fins a obtenir una massa uniforme, dóna forma d'un pa allargat i embolica'l amb la xarxa de porc. Col·loca el rotllo de carn per rostir-lo en una safata folrada amb paper de forn i cou al mig del forn durant uns 45 minuts.

Per a la salsa:

Salta les escalunyes amb la mantega fins que estiguin translúcides.
Desglaça amb el xerès, agrega la nata per cuinar, deixa coure uns instants i prova l'assaonament, i corretges si és necessari.
Per servir, trosseja el rotllo de la carn en trossos gruixuts i serveix amb salsa.
Pots combinar el plat amb patates i verdures al vapor, per exemple, pastanagues, coliflor, romanesco, bròquil, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se