Pasta amb bròquil i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuinem les flors de bròquil en abundant aigua bullint sense sal, fins que estiguin tendres.
Ho escorrem, deixem refredar i reservem.
Fonem 30 grams de mantega en una paella gran, a foc mitjà.
Hi afegim la ceba ben picada i la cuinem fins que estigui tova i daurada.
Mentrestant, en una altra olla, cuinem amb aigua i una mica de sal uns 400 grams
del tipus de pasta triat i seguint el temps de cocció indicat en el paquet.
L'escorrem i reservem
Hi afegim el bròquil i sal, al gust. Ho saltem uns 8 minuts.
Barregem la pasta amb el bròquil i la ceba.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva i ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se