Amanida de síndria amb formatge "Feta"
Es tracta d'una recepta lleugera i refrescant que incorpora una de les fruites estrella de l'estiu. La curiosa combinació de la síndria amb el formatge feta, farà que aquesta amanida sigui una de les teves preferides.
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- 1 grapat de ruca fresca
- Unes fulletes de menta una culleradeta de mostassa
- El suc de mitja llimona
- Sal i pebre negre i vermell
- 400 g formatge de Fetta ( o altre al gust)
- 800 g de síndria sense pell
- 200 g d'ametlles
Elaboració
Posem les fulles de ruca en un plat fondo. A continuació, traiem les llavors de la síndria, la tallem a trossos i l'afegim al plat. Hi incorporem després les ametlles pelades, el formatge de Fetta i un parell de fulles de menta.
Per fer la salsa, barregem el vinagre amb el suc de llimona i l'oli d'oliva. Salpebrem al gust i ho barregem bé. Ja només queda afegir-ho a l'amanida, i llest!
Notes
lo important es que sigui ben fret, també podriem posar uns pistatxos.
Comparteix aquesta recepta: