Macarrons amb bròquil i pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en petites floretes.
Cuina uns quants minuts en abundant aigua salada.
Retira, i refreda amb aigua freda, escorre i reserva.
Cuina els macarrons en la mateixa aigua de cocció fins que estiguin al dente, retira, escorre i reserva.
Torre lleugerament els pinyons en una paella sense greix, vigila que no es torrin molt.
Talla la ceba en anells.
Fregeix en oli.
Agrega el pollastre i remena, fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix el bròcoli i els macarrons reservats i a continuació la crema i la llet, continua coent i condimenta amb sal i pebre. Al moment de servir, escampa els pinyons pel damunt
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se