Sopa de verdures depurativa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla

Elaboració

Pela les cebes.Treu les fulles exteriors de les carxofes i talla-les a quarts.Talla la col a tires i la llimona-sense pelar-a quarts.
Trosseja les cebes, el porro i els pebrots i cou-los durant uns 35 minuts en una olla amb el brou de peix, els grans d'all,les carxofes,la col,la llimona i una poma verda tallada a quarts-reserva l'altra meitat per decorar rectifica-ho de sal,cola la sopa i reserva-la.Talla la col llombarda a tires fines i la meitat de la poma verda restan i els raves mitges llunes.Serveix la sopa als plats i decora-la amb la col llombarda,les làmines de poma verda, els trossos de rave i el cirbulet.

40min

Notes

Per fer un paréntesi entre els copiosos àpats Nadalencs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se