Lasagna freda d'estiu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Utensilis

Motlle d'acer quadrat

Elaboració

Bulliu les plaques dels canelons uns 15 minuts. Escurreules, refresqueu-les i poseu-les damunt d’un drap.
Piqueu tots el ingredients (menys 1 tomàquet xerri, 2 olives, els llagostins, 2 olives), ja que aixó será per el guarniment de sobre.
Barregeu els ingredients amb la salsa rosa i poseu una placa de caneló al fons del motlle, despres una mica de barreja, altre vegada caneló, barreja i caneló, així será 4 plaques per cada lasagna.
Poseu una capa de salsa rosa damunt, els 2 llagostins, ½ tomàquet xerri i 1 oliva.

45min

Notes

Aquesta quantitat la podeu augmentar per las persones que volgueu


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se