Puré de coliflor
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Cigrons:
- 1 pot cigrons (uns 420 g), esbandits, drenats
- 2 cullerades de llavors de carabassa
- 1 cullerada de xarop d'auró
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- ¼ de culleradeta, de pebre de caiena
- ¼ de culleradeta, de sal.
Puré de coliflor:
- 1 coliflor (uns 750 g), en floretes, la tija en trossos
- 1 culleradeta de sal
- 80 grams de mantega
- ½ cullerada, de suc de llimona
- Un toc de pebre.
Pèsols:
- Una mica d'oli d'oliva
- 300 grams de pèsols congelats (descongelats)
- 1 branca de menta, picada finament
- ¼ de culleradeta de sal.
- Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades
Elaboració
Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades
Cigrons:
Barreja els cigrons amb tots els ingredients fins i amb la sal, i remena a foc mitjà durant uns 20 minuts fins que els cigrons estiguin cruixents.
Refresca i reserva.
Puré de coliflor:
Col·loca una cistella de vapor en una cassola ample, omple d'aigua fins just a sota de la vora de la tassa.
Afegeix la coliflor, la sal, tapa i cuina durant uns 15 minuts o fins que la coliflor estigui al dente.
Fes un puré amb la coliflor, assaona amb la mantega i el suc de llimona, reserva en un lloc calen.
Pèsols:
Escalfa l'oli en una paella, agrega els pèsols i la menta, i cuina durant uns 3 minuts, assaona amb sal.
Per servir:
Posa el puré de coliflor en el fons del plat, reparteix els cigrons i els pèsols per sobre, i decora amb micro verdures germinades.
Comparteix aquesta recepta: