Puré de coliflor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cigrons:

Puré de coliflor:

Pèsols:

4 racions

Elaboració

Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades

Cigrons:

Barreja els cigrons amb tots els ingredients fins i amb la sal, i remena a foc mitjà durant uns 20 minuts fins que els cigrons estiguin cruixents.
Refresca i reserva.

Puré de coliflor:

Col·loca una cistella de vapor en una cassola ample, omple d'aigua fins just a sota de la vora de la tassa.
Afegeix la coliflor, la sal, tapa i cuina durant uns 15 minuts o fins que la coliflor estigui al dente.
Fes un puré amb la coliflor, assaona amb la mantega i el suc de llimona, reserva en un lloc calen.

Pèsols:

Escalfa l'oli en una paella, agrega els pèsols i la menta, i cuina durant uns 3 minuts, assaona amb sal.

Per servir:

Posa el puré de coliflor en el fons del plat, reparteix els cigrons i els pèsols per sobre, i decora amb micro verdures germinades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se