Ous amb puré de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els ous, al cap de 5 minuts, retira i refreda amb aigua ben freda i reserva.
Bull els pèsols amb el brou vegetal, escorre.
Afegeix la menta, i fes un puré ben fi, afegeix a poc a poc la crema fins que es quedi un puré cremós, però encara una mica espès, agrega, la crema fresca, i assaona al gust.
Fregeix lentament el bacó en una paella de tefló, sense greix a foc mitjà fins que estigui cruixent.
Escorre sobre paper absorbent de cuina.
Pica finament quatre tires de cansalada amb un ganivet ben afilat.
Distribueix el puré de pèsols en bols o cassoletes, fes un petit buit al centre, obre amb cura l'ou i deixa'l lliscar sobre el puré.
Empolvora la superfície amb la cansalada picada i adorna amb les tires de cansalada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se