Rogers o molls fregits amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una safata plana

Elaboració

Primerament, netegem els rogers, els escatem, els hi tallem el cap, els salem i els enfarinem, i tot seguit en una paella amb un raig d'oli d'oliva els fregim ben fregits, fins que estiguin ben daurats, i els reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes fins que estiguin ben fregides, i ja les podrem ficar a la part de baix del plat en que servirem els rogers, i a la part de dalt, posarem els rogers, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta és per un comensal, però farem tants plats com comensals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se