Aperitiu de morralla fregida
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de morralla (sense cintes)
- Sal
- Farina
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Unes tisores
Elaboració
Primerament, netegem els peixets de la morralla, els hi tallem el cap, els desespinem amb unes tisores, els salem i els passem per farina.
Seguidament, els fregim amb força oli d'oliva, i quan són ben fregits, amb l'ajud d'una aranya de filferro els anem posant damunt una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Ja per acabar, ho posem en una safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula per tal de fer l'aperitiu.
45min
Notes
Aquest aperitiu és molt típic que el serveixin en els restaurants de la Costa Daurada, abans de portar-te el primer plat per exemple una paella o uns fideus rossos.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les fregitel·les La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.