Esminces de pit de pollastre amb patates fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre patates de mida grossa
  • Quatre pits de pollastre de mida gran
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre ous batuts
  • Farina
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una safata metal·lica plana
Un atuell de plàstic plà
Una mà de morter

Elaboració

Primerament, pelem les patates, les tallem per fer-les fregides i les reservem.
Seguidament, agafem els pits de pollastre i amb la mà de morter els aplanem una mica, i tot seguit els tallem en tires de 3 centimetres d'ample per 10 de llarg.
A continuació, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, fins que estiguin una mica daurats, i ja els podrem ficar en una safata de porcellana blanca, ben posats.
Per acabar la recepta, fregim les patates, i quan són ben rossetes, les fiquem a la part de baix de la safata, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, és molt adient per tots els nens i nenes que els costa menjar, i amb aquesta recepta, s'els fà més divertit.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: