Galetes amb panses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barregeu les farines, el llevat i una mica de nou moscada. Després la mantega, el sucre i l’ou batut, la llet i les panses. Remeneu-ho fins que quedi una pasta ben unida.
Damunt de la taula enfarinada, amasseu la pasta suaument. Estireu-la amb el corró i talleu-les amb el tallapastes de cercles.
Col•loqueu-les damunt d’una placa de forn untada amb mantega i enfarinada per evitar que s’enganxin al coure. Pinteu-les amb el rovell batut de l’altre ou.
Poseu-les al coure al forn a 200ºC durant uns 10 a 15 minuts, fins que estiguin daurades.
Col•loqueu-les damunt d’una reixeta perquè es refredin.
Es poden guardar en una caixa de llauna.

40min

Notes

la mantega es millor tindre-la fora de lanevera una estona abans


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se