Risotto de pèsols a la llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i pica finament.
Fon 1 cullerada de mantega en una paella i fregeix breument la ceba.
Afegeix l'arròs sense rentar i salta fins que estigui transparent.
Aboca un cullerot de brou de verdures a l'arròs, i cuina a foc mitja, sense tapar durant uns 15 minuts, abocant mes brou a mesura que el vaigi aceptan, i sense deixar de remenar.
Afegeix el pèsols al risotto i cuina durant 5 minutas mes, fins que estigui al dente.
Mentrestant, talla el formatge gorgonzola i la resta de la mantega a daus petits.
Ratlla be, el parmesà.
Agrega el gorgonzola i la mantega a daus junt amb pela de llimona ratllada, l’alfàbrega i el formatge parmesà ratllat i remena el risotto fins que estigui cremos.
Assaona el risotto de pèsols a la llimona amb sal i pebre
Serveix el risotto en plats i espolsa per el damunt amb el formatge parmesa.
Serveix immediatament amb pa cruixent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se