Truita d'espàrrecs i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar els espàrrecs, trossejar-los i bullir-los amb el llorer i una mica de sal. Un cop cuits, escorrer i reservar.
Saltejar la cansalada a la paella amb una mica d'oli. Afegir els espàrrecs. Remenar.
Afegir els 4 ous batuts amb una mica de sal i fer la truita.

25min

Notes

Al hivern es pot fer amb espàrrecs. a l'estiu amb bajoquetes tendres.
Per acompanyar: una bona amanida de tomaca i formatge fresc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se