Salpicó de marisc
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gs de pop
- 250 gs de cloisses
- 250 gs de musclos
- 250 gs de gambes
- 2 carrabiners
- 1 enciam
- Llimes
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- Oli
- Llimona
- Pebre negre
- Julivert
Elaboració
Bullir 5 minuts les gambes i els carrabiners en aigua amb sal, 1 fulla de llorer, un tros de ceba i uns grans de pebre.
Estovar el pop copejant-ho amb una maça i bullir fins que resulti tou.
Deixar refredar i reservar.
En una paella o en una cassola amb una mica d'aigua, obrir les cloïsses i els musclos, retirant-la closca.
Reservar-també.
Separar les fulles de l'enciam rentar-les i posar-les en el fons d'una font plana.
Afegir el pop a trossets i els carrabiners pelats i trossejats.
Peleu les gambes i afegir-les a l'amanida. Afegir també, els musclos i les cloïsses.
Decorar amb unes fulles de llima i amanir amb una salsa feta amb oli, suc de llimona, una mica de pebre negre i julivert molt picat.
I ja es pot servir
Notes
Com per aquesta recepta es necessita poca quantitat de pop és pot utilizar congelat: en aquest cas no cal colpegar per estovar
Comparteix aquesta recepta: