Pilaf de tonyina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els filets de peix, a cubs d'uns 2 cm de grossor.
Premsa l'all, barreja bé amb el xerès, l'oli i salsa de peix.
Agrega als cubs de peix, barreja bé, tapa i deixa marinar com a mínim al voltant de 30 minuts a la nevera.
Pica la ceba, ofega amb la mantega.
Agrega l'arròs, salta fins que estigui transparent.
Aboca el brou, tapa i deixa coure a foc suau durant uns 20 minuts.
Talla la col xinesa a tires, els bolets a trossos, i afegeix a l'arròs, aproximadament 5 minuts abans de finalitzar la cocció.
Elimina l'adob del peix, i asseca amb paper absorbent de cuina.
Calenta l'oli en una paella i fregeix els cubs de peix durant uns 3 minuts i salpebre al gust.
Pica, finament l'anet, i agrega a l'arròs, junt amb el peix fregit. Barreja bé.
Deixa escalfar uns instants, assaona i serveix de seguida.
Pots substituí els xampinyons per bolets shiitake


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se