Risotto de taronja i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el porro a cèrcols.
Talla la ceba i l'all a daus petits.
Escalfa la mantega en una cassola.
Salta l'arròs, la ceba i l'all fins que estigui tot tou.
Agrega i barreja els porros i la cúrcuma.
Afegeix a poc a poc, i tot remenant, el brou i el suc de 2 taronges.
Tarda de 20 a 25 minuts, fins que l'arròs està cuit.
Talla els Cumquats a rodanxes.
Escalfa oli en una paella i fregeix lleugerament les rodanxes de cumquat, escampa-hi sucre i deixar caramel·litzar, agrega suc de taronja i cuina destapat de 3 a 5 minuts.
Agrega el formatge parmesà al risotto i barreja bé, assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats i escampa pel damunt unes rodanxes de cumquat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se