Capritxos farcits de bacon

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Minipimer
paella
pinces

Elaboració

Traieu les cotnes del bacon, talleu-lo a trossets petits, afegiu-li la ceba a trossos, un ou sencer i la cullerada de mostassa. Piqueu-lo tot al minipimer.
Poseu-lo en un bol i afegiu-li el pa ratllat.
Feu una massa compacta i desprès, feu unes boletes petitas. Passeu-les per l'altre ou i pa ratllat i fregiu-les.
Es poden servir com aperitiu o bé acompanyades d'una amanida.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se