Xai amb cigrons i batates dolces
Ingredients
- 200 grams de cigrons secs
- 800 grams de cuixa de xai
- 4 cullerades de Tikka Masala
- 3 cullerades de iogurt natural
- 25 grams de gingebre
- 1 ceba
- 1 pal de canyella
- 2 cullerades d'oli
- 400 grams de tomàquets pelats en llauna
- ½ dl d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 600 grams de patates dolces
- ½ manat de coriandre
Elaboració
A la vigília:
Remulla els cigrons en abundant aigua freda, deixa reposar durant la nit.
Talla la carn en cubs de 3 cm.
Barreja la pasta Tikka Masala amb el iogurt.
Barreja amb la carn, tapa i deixa marinar a la nevera durant la nit.
L'endema:
Escorre els cigrons
Pica el gingebre i la ceba ben fins.
Salta a foc mitja la barreja anterior junt amb la canyella i l'oli. Afegeix la carn i cuina breument.
Agrega els cigrons, els tomàquets, i aigua, assaona amb sal. Tapa i cou a foc lent durant uns 30 minuts.
Mentrestant, talla les batates en cubs de 2,5 cm.
Afegeix les batates dolces i acaba la cocció, durant 30 minuts més.
Escampa el coriandre per sobre i serveix de seguida.
Comparteix aquesta recepta: