Xai amb cigrons i batates dolces

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

A la vigília:
Remulla els cigrons en abundant aigua freda, deixa reposar durant la nit.
Talla la carn en cubs de 3 cm.
Barreja la pasta Tikka Masala amb el iogurt.
Barreja amb la carn, tapa i deixa marinar a la nevera durant la nit.
L'endema:
Escorre els cigrons
Pica el gingebre i la ceba ben fins.
Salta a foc mitja la barreja anterior junt amb la canyella i l'oli. Afegeix la carn i cuina breument.
Agrega els cigrons, els tomàquets, i aigua, assaona amb sal. Tapa i cou a foc lent durant uns 30 minuts.
Mentrestant, talla les batates en cubs de 2,5 cm.
Afegeix les batates dolces i acaba la cocció, durant 30 minuts més.
Escampa el coriandre per sobre i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se