Crema de caramel rapida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Caramel:

Crema:

4 racions

Elaboració

Caramel:

Dissol els caramels en la llet a foc mitja, sense deixar de remenar, retira del foc i deixa refredar.

Crema:

Barreja el formatge, mascarpone, el iogurt i el sucre.
Agrega el xarop de caramel, barreja bé, distribueix en tasses, tapa i refreda a la nevera durant aproximadament 1 hora.
Empolvora el caramel sobre la crema al moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se