Broquetes de conill amb salsa de iogurt

Amb el toc especial del brou del conill barrejat amb la salsa.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Engreixeu la graella i cogueu les broquetes uns 15 minuts, donant-los la volta i ruixant amb la resta de l’adob de tant en tant, fins que estiguin daurades i tendres.
Aboqueu la resta de l’adob en una cassola, també afagirem el brou de cunill i l’escalferem a foc lent, sense que arribi a bullir. Serviu Per preparar la salsa, poseu el iogurt, l’all, el suc de llimona, l’orenga, sal i pebre en un bol gran i barregeu-ho tot bé. Talleu el conill a daus d’uns 4 cm, evitant els osus, (que els reservem per fer un brou) barregeu amb la salsa de iogurt i remogueu per untar-los bé. Tapeu el bol i deixeu el conill en adob a la nevera aproximadament durant 1 hora. Si voleu fer ús de broquetes de fusta, les deixeu en remull en aigua freda uns 30 minuts. Escalfeu la graella.
Punxeu els daus del conill en 8 broquetes de metall o de fusta greixats, o bé en les branquetes de romaní després d’haver-los tret tots els fulls menys uns quants de la punta.

1h

Notes

Amb la salsa de iogurt, barregem el brou amb cura de mica en mica fins que quedi homogeni.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se