Macarrons a la bolonyesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Primer treiem la pell a la botifarra la fregim amb 30 cc d'oli, la tallem a trossets i l'esmicolem.
Tallem la ceba ben petita i la fregim amb l'oli de fregir la botifarra més la resta de l'oli.
Quan comenci a enrossir, afegim el tomàquet i el deixem fer durant uns 15 minuts.
A continuació afegim la botifarra esmicolada i ho deixem coure tot una estoneta.
Li podem afegie suc de rostit, així quedaran més gustosos.
Bullim els macarrons amb aigua i sal durant 15 minuts.
Els escorrem i afegim la mantega.
Barregem els macarrons amb la salsa i ja estan a punt de gratinar.
Li posem la meitat del formatge ratllat i uns trossets de mantega per sobre.
Els posem a gratinar durant 5 minuts.
També els podem servir sense gratinar.
Quan el servim posarem la resta del formatge en un bol perquè cadascú es posi el que vulgui.

40min

Notes

Jo acostumo a guardar el suc de qualsevol rostit, congelat en forma de làmina. D'aquesta manera el puc utilitzar quan vulgui, tallant-ne un tros.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se