Xerris deshidratades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tomàquets xerris
  • Herbes aromàtiques a gust (fines herbes, orenga...)
  • Sal i pebre

Elaboració

Renteu les xerris i deixeu-les assecar.
Partiu les xerris per la meitat. Taller passant el tall pel mig de la cua.
Poseu paper de forn en el fons d'una plata per anar al forn.
Poseu els tomàquets damunt el paper.
Empolsineu les herbes al damunt, sal i un xic de pebre
Poseu-ho al forn a 125-135º Deixeu 60-90 m. Controleu que es vagin assecant. Quan vegeu que comencen a rossejar, tanqueu el forn i deixeu refredar.
Les podeu guardar en un pot a la nevera o congelar-les.
Tindreu un gustós complement per les vostres amanides.
NOTA: El temps de cocció és aproximat. Dependrà de si els tomàquets són més o menys sucosos, que necessitaran més temps per deshidratar-se- A més, és qüestió de gustos que siguin més o menys dessecats.

1h 30min

Notes

Són molt adequats per molts tipus d'amanides: llegums, enciams, formatge...
És molt interessant aprofitar la temporada d'estiu per preparar-les i utilitzar-les en les estacions que no és el fruit de la temporada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: