Xerris deshidratades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Renteu les xerris i deixeu-les assecar.
Partiu les xerris per la meitat. Taller passant el tall pel mig de la cua.
Poseu paper de forn en el fons d'una plata per anar al forn.
Poseu els tomàquets damunt el paper.
Empolsineu les herbes al damunt, sal i un xic de pebre
Poseu-ho al forn a 125-135º Deixeu 60-90 m. Controleu que es vagin assecant. Quan vegeu que comencen a rossejar, tanqueu el forn i deixeu refredar.
Les podeu guardar en un pot a la nevera o congelar-les.
Tindreu un gustós complement per les vostres amanides.
NOTA: El temps de cocció és aproximat. Dependrà de si els tomàquets són més o menys sucosos, que necessitaran més temps per deshidratar-se- A més, és qüestió de gustos que siguin més o menys dessecats.

1h 30min

Notes

Són molt adequats per molts tipus d'amanides: llegums, enciams, formatge...
És molt interessant aprofitar la temporada d'estiu per preparar-les i utilitzar-les en les estacions que no és el fruit de la temporada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se