Pollastre a la llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les cuixes en dues parts.
Talla les cebes en meitats i trosseja-les.
Renta la llimona i talla en 4 trossos.
Pica la farigola i deixa més aviat, gruixuda.
Condimenta les peces de pollastre amb sal i pebre.
Barreja en un bol gran, les cuixes de pollastre, les cebes, la llimona, la farigola, el vi i l'oli d'oliva.
Distribueix tot en una safata de forn folrada de paper per, enforna.
Cuina en el mix del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts (l'aire circulant no es recomana).
Separa les fulles de julivert i pica ben fines.
Serveix el pollastre a la llimona amb el julivert repartit pel damunt.
Aquest plat s'adapta molt bé, acompanyat amb una bagueta fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se