Pollastre a la llimona
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre (a 260 grams cada una)
- 3 cebes
- 1 llimona orgànica
- 10 tiges de farigola
- Sal
- Pebre
- 100 ml de vi blanc
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 4 tiges de julivert suau
Elaboració
Talla les cuixes en dues parts.
Talla les cebes en meitats i trosseja-les.
Renta la llimona i talla en 4 trossos.
Pica la farigola i deixa més aviat, gruixuda.
Condimenta les peces de pollastre amb sal i pebre.
Barreja en un bol gran, les cuixes de pollastre, les cebes, la llimona, la farigola, el vi i l'oli d'oliva.
Distribueix tot en una safata de forn folrada de paper per, enforna.
Cuina en el mix del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts (l'aire circulant no es recomana).
Separa les fulles de julivert i pica ben fines.
Serveix el pollastre a la llimona amb el julivert repartit pel damunt.
Aquest plat s'adapta molt bé, acompanyat amb una bagueta fresca.
Comparteix aquesta recepta: