Risotto de carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la ceba a daus fins
Pela i talla la carxofa a quarts.
Obra les tavelles i treu els pèsols.
Ofega la ceba en l'oli.
Agrega la carxofa i ofega.
Afegeix l'arròs i ofega el conjunt.
Mulla amb el vi blanc i deixa reduir.
Afegeix el brou de pollastre just que cobri l'arròs.
Fes coure l'arròs tot remenant i afegeix brou constantment.
Agrega al risotto, el formatge ratllat i la mantega i abans de servir deixa reposar 5 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se