Nabius amb crema de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

Crema batuda de coco:

Adorn:

4 racions

Elaboració

Crema:

Tritura tots els ingredients a la liquadora, distribueix en 4 gots i col·loca a la nevera durant un mínim de 30 minuts.
Fes un puré amb els gerds i la melmelada, i estén per sobre la crema.

Crema batuda de coco:

Agafa la part "dura" de la llet de coco adherida a la llauna i bat amb el fuet fins a obtenir una textura com la nata.
Distribueix la crema de coco en els 4 gots, torna a tapar i col·loca al refrigerador durant 30 minuts.

Adorn:

Al moment de servir reparteix la granola i les baies sobre la crema de coco, i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se