Rostit de xai amb verdures i castanyes
Aprofitant que la tardor també és temps de carns, convinan amb castanyes podem prepara un plat per llepar-se els dits per gaudir d’un bon diumenge a casa.
Ingredients
- 1 ceba de Figueres, 1 cuixa de xai 200ml de brou oli d’oliva 1 copa de vi negre 1 branca de canyella 1 cabeça d’alls i julivert clau nou moscada llord sal, pebre negre i vermell
Elaboració
Comencem picant la ceba molt fina, la daurem en una cassola a foc mitjà amb un bon raig d'oli , quan ja estigui una mica daurada, afegim la tomaca triturada. tallem la cuixa de xai a trossos per guisar, i ho posem amb sofregit que se vagi rostin. Afegim el vi negre, i deixem que evapori l'alcohol un parell de minuts. Afegim el brou, un polsim de canyella, clau, nou moscada i llorer. Salpebrem i coem a foc molt lent durant 1 hora, o fins que el xai estigui tendre.
Passat una bona estona, incorporem les castanyes pelades i guisem molt suaument durant uns 15 minuts, movent la cassola de tant en tant perquè la salsa espesseixi.
Per servir, acompanyem amb una ració de Verduretes rostides per a microones i llest!
Comparteix aquesta recepta: