Amanida de patates
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de patatas
- 1/2 ceba vermella, picada finament
- 3 cocombres en vinagre, picats finament
- 2 cullerades de vinagre balsàmic o d'herbes
- 1 dl de brou de verdures
- 1 cullerada de maionesa
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de crema
- Porradell picat
- Sal i pebre recent molgut
Elaboració
Les patates cuites i tallades a rodanxes, es barregen amb el vinagre i el brou de verdures (incloent la ceba, els cocombres, la sal i el pebre) durant almenys mitja hora. Mentrestant, es pot prepara la barreja de maionesa, crema i l’oli d’oliva, que s'afegeix a les patates després del tems de marinat.
Decora amb cebollí abans de servir.
Comparteix aquesta recepta: