Boles de formatge empanades amb llavors de carabassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

espremut
Tritura les llavors de carabassa, torrades en una paella sense grassa i col·loca sobre un plat pla.
Tritura els ingredients restants amb la liquadora, fins a obtenir una massa.
Amb la massa enganxosa, forma 4 boles de mida igual i cobreix amb les llavors de carabassa triturades.
Tapa amb un embolcall hermètic amb plàstic de cuina, fins que es consumeixi, de manera que les boles de formatge no s'oxidin i es tornin d'un color marró.
A la nevera es conserven perfectament almenys, de 4 a 5 dies.
Serveix amb una amanida i pa ben tendre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se