Gratinat de porro amb pernil i formatge Gruyère

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratinat:

Cobertura:

4 racions

Elaboració

Gratinat:

Cuina el porro en una mica d'aigua salada bullint, fins que estigui suau.
Escorre, distribueix la meitat en una safata de forn ben greixada.
Barreja el pernil i el formatge ratllat, posa la meitat al damunt del porro.
Col·loca el porro restant a la part superior, espolsa per sobre, el pernil i el formatge restant.

Cobertura:

Barreja la crema amb les espècies, i aboca sobre la superfície per gratinar.

Coccio:

Cuina uns 35 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus o fins que el formatge es fongui.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se