Tallarines amb guisat de múrgoles i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les tallarines en abundant aigua salada.
Renta les múrgoles a fons sota l'aigua freda.
Escorre i talla a la meitat, segons la mida.
Pica l'escalunya a daus petits.
Escalfa l'oli, salta les múrgoles i l'escalunya durant uns 3 minuts.
Afegeix els pèsols i cuina breument.
Desglaça amb el brou.
Afegeix la crema de soja i el suc de llimona i porta la salsa a bullir.
Assaona amb flor de sal i pebre.
Barreja el guisat de múrgoles i pèsols i els créixens amb les tallarines.
Condimenta si és necessari, amb més pebre i serveix de seguida.
Adorna el plat amb flors de caputxina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se