Pesto de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Aixafa les ametllas que no quedin massa fines.
Retalla el motlle de crexens i afegeix-ho.
Arranca les fulles del balsam de llimona, i agrega juntament amb oli d'oliva, una mica de oli de colza de llimona, i prop de 2 cullerades de suc de llimona.
Tritura amb el Turmix fins que quedi una pasta fina
Afegeix el formatge parmesà i barreja bé.
Condimenta el pesto amb sal i pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se