Xicoires estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el grill del forn a 200 graus.
Talla la xicoira longitudinalment en dues meitats, talla la tija central en forma de falca, sense que sedassegin.
En una safata de forn (Brasilera) caramel·litza el sucre amb 1 cullerada d'aigua, afegeix la mantega, el brou, el vi blanc, el suc de taronja i el de llimona.
Col·loca les xicoires a la safata, cobreix amb una tapa i cuina a foc lent durant uns 10 a 15 minuts.
Estén els cubs de formatge gorgonzola sobre les xicoires.
Enforna i gratina fins que el formatge es fongui.
Serveix en plats, adorna amb pela ratllada de taronja i avellanes picades.
Salpebre al gust i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se