Cols de Brussel·les amb crema de formatge i salsa de mostassa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

.
Neteja les cols de Brussel·les i cuina amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Talla l'all en trossos petits i talla la ceba en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i torna a bullir, després afegeix, el formatge, la mostassa i remou bé.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena i condimenta amb les espècies.
Escorre les cols de Brussel·les, agrega a la salsa preparada i barreja bé tot el conjunt.
Si t'agrada, pots espolsa una mica de formatge mozzarella pel damunt i gratina fins que es desfaci.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se