Broqueta de patata amb bròquil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla en cubs.
Renta el bròquil, neteja i divideix en floretes fines.
Pela la ceba, fregeix amb l'oli a foc mitjà durant 2 o 3 minuts. Afegeix les patates, tapa i cou amb aigua salada, durant uns 20 minuts.
Després d'uns 15 minutsde coccio, afegeix el bròquil.
Retira alguns floretes de bròquil, escorre les verdures restants i
Aixafa amb el prensa patates, agrega el formatge fresc i remena be, perque quedi ben barrejat.
Condimenta la barreja amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix les floretes del bròquil i mescle be.
Esbandeix les herbes, aseca i separa les fulles, pica la barreja de herbas ben fines, agrega a la massa i remena tot be.
Deixa reposar a la nevera durant 1 hora.
Si es nesesari assaona.
Serveix amb bagueta, pa d’anous o pa de gira.sol.
La massa de patata i broquil es conserva be a la nevera de 3 a 4 dies.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se