Magdalenes de formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

- Batador
- 2 bols
- Motlles per a magdalenes

Elaboració

1. Encendre el forn a 200ºC. Rallar el formatge per els orificis grans del rallador.
2. En un bol barrejar la polenta, la farina, el llevat i el formatge. En un altre bol batre els ous, la llet, la mostassa, l'oli, la sal i el pebre. Un cop tinguem les dues barrejes, barrejar-les entre si fins que quedi una massa homogenia.
3. Omplir 3/4 dels motlles i enfornar 15 minuts.

1h

Notes

Deixar refredar, si les poseu en un recipient hermètic es concerven uns 2 dies.
Es poden servir en un aperitiu.

BON PROFIT!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se