Tiramisú de xocolata i gerds

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit de fruita:

Crema:

Decoració:

4 racions

Elaboració

Farcit de fruita:

Reparteix la meitat dels melindros, en els gots.
Barreja la meitat dels gerds amb el sucre i el suc de taronja, aixafa amb una forquilla, i després posa la meitat de la barreja pel damunt dels melindros trossejats.
Reserva l'altra meitat per decorar.

Crema:

Barreja el iogurt, la crema i el sucre, i agrega la resta de la pasta de gerds.
Posa els gerds restants a la part superior.

Decoració:

Decora el tiramisú amb els encenalls de xocolata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se