Tiramisú de xocolata i gerds
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 gots d'uns 2 dl cadascun
Farcit de fruita:
- 80 grams de melindros en trossos
- 300 grams de gerds
- 1 cullerada de sucre
- 1 cullerada de suc de taronja.
Crema:
- 250 grams de iogurt natural
- 1 dl de crema
- 2 cullerades de sucre
Decoració:
- 25 grams de xocolata negra (64% de cacau), en encenalls fins
Elaboració
Farcit de fruita:
Reparteix la meitat dels melindros, en els gots.
Barreja la meitat dels gerds amb el sucre i el suc de taronja, aixafa amb una forquilla, i després posa la meitat de la barreja pel damunt dels melindros trossejats.
Reserva l'altra meitat per decorar.
Crema:
Barreja el iogurt, la crema i el sucre, i agrega la resta de la pasta de gerds.
Posa els gerds restants a la part superior.
Decoració:
Decora el tiramisú amb els encenalls de xocolata.
Comparteix aquesta recepta: