Alvocats amb ous de guatlla
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 alvocats
- 4 ous de guatlla
- 100 grams de béicon
- Sal
- 2 cebes tendres
- 100 grams de salmó fumat
- ½ remet d'herbes (anet o julivert)
- 1 culleradeta de flocs de xili
Elaboració
Preescalfa el forn a 170 graus.
Talla els alvocats en meitats i treu la llavo.
Posa les meitats de l'alvocat en una safata de forn, folrada amb paper de forn.
Trenca la closca dels ous i col·loca a cada forat dels alvocats
Afegeix les llesques de béicon.
Cou al mig del forn uns 20 minuts.
Retira del forn i assaona els alvocats amb sal.
Talla les cebes tendres i serveix junt amb els alvocats, el béicon i el salmó.
Espolsa les herbes i els flocs de xili per sobre
Comparteix aquesta recepta: