Salsa al rocafort
Categoria:
Tipus de plat: Salsa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de formatge rocafort, o formatge blau
- Nata líquida per muntar
- Un pot de salsa "Perrins"
- Conyac
Utensilis
Un cassó mitja
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó mitja esmicolem el formatge, hi afegim la nata líquida segons la quantitat de salsa que vulguem fer, unes gotes de salsa "Perrins" i un raig de conyac, i amb el batedor de varetes amb el foc baix, anem remenant, fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i un coop feta, la podem guardar en un atuell de plàstic amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.
Notes
Aquesta salsa és molt adient per acompanyar tant receptes de peixos, com tot tipus de carns.
Comparteix aquesta recepta: