Spaghetti bolonyesa al gust del meu nét

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, un raig d'oli i sal, bullim els spaghetti entre 8 i 10 minuts. Els escorrem i reservem.
En una cassola alta, escalfem oli i afegim la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem entre 2 i 3 minuts, procurant que no s'enrossegi.
Afegim la carn picada prèviament salpebrada. Remenem fins que canviï de color. Posem el tomàquet i la orenga. Barregem i remenem, cuinant fins que redueixi la salsa. Si cal, rectificar de sal i/o pebre.
Posem els spaghetti i ho barregem tot.
Ja es pot treure del foc i servir, posant formatge ratllat per sobre al gust.

35min

Notes

L'oli per coure els spaghetti es pot canviar per mantega o margarina.
La quantitat de tomàquet pot variar segons el gust de cadascú.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se