Macarrons estriats amb ruca, all, xoriço i formatge parmesà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons estriats, amb aigua i sal fins que estiguin al dente.
Escorre i deixa que gotegin.
Talla el xoriço en rodanxes fines.
Pica la ceba i l'all.
Cuina a foc mitja, el xoriço, la ceba i l'all amb una mica d'oli durant uns 10 minuts.
Afegeix els macarrons i la ruca i barreja bé.
Serveix en plats, i escampa el formatge pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se