Base per a croquetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a les croquetes:

Per a l'arrebossat:

1 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba, picada ben fina, amb l'oli de gira-sol i la mantega, fins que comenci a agafar color.
Afegeix els 250 grams de ...... allò que tu vulguis.
I sofregeix durant 1 minut.
Afegeix la farina, tamisada, salpebra i cou a foc suau durant uns 5 minuts, perquè no es noti el gust de farina.
Afegeix a poc a poc la llet i cuina amb foc suau, sense deixar de remenar.
Finalment, si cal, salpebra al gust, i afegeix la nou moscada.
Aboca el contingut de les croquetes en una safata plana i deixa refredar un dia a la nevera, així la massa tira més i es manipula millor.
Tapa amb paper film, perquè no s'assequi la superfície
Fes la forma de les croquetes i arrebossa en farina i ou, després passa per pa ratllat.
Deixa reposar una mitja hora les croquetes arrebossades i les fregeixes en abundant oli de gira-sol, ben calent, fins que estiguin daurades
Col·loca sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'oli sobrant.
Perquè les croquetes no s'obrin en fregir-les, fregeix-les en abundant oli, a tandes de 6 a 8 croquetes perquè no es refredi l'oli. Es triga més, però s'aprofiten totes.
Si, un cop formades les croquetes, les deixes en una safata, una al costat d'una altra, sobre film transparent, les pots congelar sense que s'enganxin entre si. Després les pots guardar en una bossa i treu les que necessitis, cada vegada que les vagis a utilitzar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se