Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja les cols de Brussel·les · les i cou amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Tallar l'all en trossos petits i talla les cebes en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i cuina una estona.
Afegeix el formatge crema i la mostassa i barreja bé.
Escorre les cols de Brussel·les, i afegeix a la salsa.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena, dissolta en aigua freda, i condimenta amb les espècies.
Presenta el guisat de cols de brucel·les en una font de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se