Diverses dip-salses, amb mato per mullar pals de verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa rosa:

Salsa de curri:

Allioli:

Salsa picant:

Amb llimona:

1 racions

Elaboració

Salsa rosa:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Salsa de curri:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Allioli:

A poc a poc afegeix oli d'oliva fins que s'hagi format una massa cremosa.
Pebre.

Salsa picant:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.

Amb llimona:

Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se