Diverses dip-salses, amb mato per mullar pals de verdures
Ingredients
Salsa rosa:
- Formatge mató
- 1 cullerada de puré de tomàquet o quètxup
- 1 pessic de pebre vermell
- 1 cullerada de brandi o whisky.
Salsa de curri:
- Formatge mató
- Curri al gust
- Una mica de gingebre
- Una mica de sal i pebre.
Allioli:
- Formatge mató
- 2 dents d'all picats en el morter
- 1 rovell d'ou
- A poc a poc afegeix oli d'oliva fins que s'hagi format una massa cremosa.
- Pebre.
Salsa picant:
- Formatge mató
- 1 cullerada de tàperes picades, cogombres
- Unes quantes herbes picades
- Sal i xili al gust.
Amb llimona:
- Formatge mató
- Suc de llimona o llima
- Closca ratllada de llimona o llima
- Sal i pebre.
Elaboració
Salsa rosa:
Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.
Salsa de curri:
Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.
Allioli:
A poc a poc afegeix oli d'oliva fins que s'hagi format una massa cremosa.
Pebre.
Salsa picant:
Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.
Amb llimona:
Barreja tots els ingredient fins a obtenir una salsa ben fina.
Comparteix aquesta recepta: