Patates fregides belgas

Categoria:
Típica de: Bèlgica
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Fregidora de gas

Elaboració

la grassa dins una fregidora
quan la grassa es fongui
tallar les patates a ma a la forma d´una patata fregida
quan la grassa es ben calenta posar les patates fregides dins la grassa
quan les patates fregides estan una mica cuites treure les patates fregides, deixar-les refredar
després, quan les patates fregides son fredes, posar-les una segona vegada dins la grassa molt calenta
quan estan dauradas treure-les

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se