Orada al forn
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 orades de ració,
- 200 grams de patates,
- 1 ceba,
- 4 grans d'all,
- 2 llimones,
- Sal grossa al gust,
- Pebre negre i julivert al gust,
- 100 ml de vi blanc,
- Oli d'oliva.
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Pela les patates i talla en fines làmines.
Col·loca a la safata de forn, fins a cobrir tot el fons.
Pela la ceba i talla a juliana, després disposa sobre de les patates.
Ruixa tot amb l'oli i salpebra al gust.
Afegeix el vi blanc i enforna durant uns 20 minuts.
Mentre es couen les patates pica l'all, obre les orades i omple amb els alls, el julivert, sal grossa i pebre al gust. Finalment ruixa les orades amb el suc d'una llimona i oli.
Talla l'altra llimona a rodanxes i utilitza per decorar.
Introdueix les orades al forn preescalfat i al cap de 25 minuts ja estarà llest per servir.
Comparteix aquesta recepta: