Ous remenats amb cebes i gambetes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Esbandeix les gambetes en un tamís, amb aigua freda, escorre i reserva.
Bat en un recipient, els ous amb la crema.
Condimenta amb sal i pebre.
Neteja les cebes de primavera, renta i talla en anelles fines.
Escuma a foc mitja, la mantega en una paella antiadherent i salta les cebes durant uns 2 minuts.
Agrega les gambetes reservades, els tomàquets i el julivert i aboca pel damunt la barreja d'ous.
Remou els ous remenats de 2 a 3 minuts, remena de tres a quatre vegades.
Mentrestant, torra el pa a la torradora fins que estiguin cruixents i talla a tires.
Col·loca els ous remenats en dos plats i serveix immediatament amb les tires de pa torrat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se